Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜTTO) Tarafından “ADYÜ Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı” Düzenlenecektir

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜTTO) tarafından Üniversite- Sanayi işbirliğini güçlendirmek, Üniversitede ortaya çıkan buluşların sanayiye uygulanması ve ticarileştirilmesini sağlamak ve Üniversitemiz öğrencilerinin bilimsel çalışmalara teşvik edilmesi amacı ile 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü “ADYÜ Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı” düzenlenecektir. Ön lisans, lisans ve lisansüstü projeler ile başvuru yapılacak olan '' ADYÜ Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı” için online başvurular https://projepazari.adiyaman.edu.tr/tr adresinden yapılacak olup proje pazarına son başvuru tarihi 20 Nisan 2022'dir.

ADYÜ Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı; Somut Ar-Ge düşünce ya da proje önerilerine sahip olan, bunları gerçekleştirmek için kendi yetenekleri dışında başka uzmanlık alanlarında katkıya gereksinim duyan, proje öneri veya sonuçlarına ilişkin talep varlığını araştıran ya da arz edilen proje işbirliği önerilerine teknolojik veya finansal katkıda bulunmak isteyen temsilcilerin biraraya gelerek aktif katılımları ile projelerini birbirlerine tanıtmaları yoluyla işbirliği olanaklarına ortam oluşturması amaçlanmaktadır.

Üniversite -Sanayi işbirliğinde üniversiteden çıkacak olan sanayiye uygulanabilirliği yüksek projeleri ve buluşları tespit etmek ve Ar-ge ve inovasyon çalışmalarının devam etmesi açısından son derece önemli olan ADYÜ Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı 11 Mayıs 2022 Çarşamba Günü Adıyaman Üniversitesi Merkezi Derslikler Fuaye alanında yapılacaktır.

Başvurular  https://projepazari.adiyaman.edu.tr/tr/basvuru adresinden yapılacaktır.

Proje poster ve özetleri  adyutto@adiyaman.edu.tr adresine gönderilecektir.

BAŞVURU, ÖZET ve POSTER gönderim için son tarih: 20.04.2022'dir.

Detaylı bilgiyi http://projepazari.adiyaman.edu.tr adresinden bulabilirsiniz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.